Gratis verzending vanaf €37,50

Worst Worst Worst logo

Verzending
Brievenbus: €4,65
Pakketpost: €6,75
V.a. €37,50 Gratis

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

De Opsnijder

Worstmes Victorinox

Ideaal mes om droge worst mee te snijden. Zwitserse kwaliteit van Victorinox.

Stuur naar een vriend

 8,95

Zet het mes erin, zoals het hoort

Om alle discussies over het mes dat je dient te gebruiken om je droge worst aan te snijden in de kiem te smoren: Dit is 'm.

Het Victorinox worstmes is voorzien van een dubbele punt en ligt prettig in de hand. Het lemmet is, zoals het hoort, gekarteld wat ervoor zorgt dat je makkelijk en snel door het vel heen snijdt. Je breekt het omhulsel van je worst makkelijk door de kartels en op die manier snij je eenvoudig mooie plakjes of stukken worst af met dit handige mesje. De dubbel gepunte bovenkant maakt dat je na het snijden eenvoudig een stuk worst op het mes prikt en kunt aanbieden aan een medeworstelaar. Dit kun je doen terwijl je vertelt over het hoe en waarom van dit specifieke mesje.

Het heft is rood van kleur, het typerende rood wat Victorinox kenmerkt zoals je kent van de Zwitserse zakmessen waar deze fabrikant naam en faam mee heeft verworven. Het worstmes is net een tikje groter dan een schilmesje en doet zijn werk, in het geval van worst, 10 x beter. Schilmesjes zijn voor aardappels, een droge worst is geen aardappel.

Gemaakt van roestvrij staal en kunststof. Een duurzaam gerei wat in de vaatwasser kan. Wil je 'm echter mooi houden dan is even met de afwasborstel schoonmaken aan te raden.

Worst Worst Worst logo
Laten bezorgen? Bestel drie of meer droge worsten.

 8,95

menu-circlecross-circle
0
    0
    Je Winkelwagen
    Geen productenNaar de winkel