Gratis verzending vanaf €37,50

Worst Worst Worst logo

Verzending
Brievenbus: €4,65
Pakketpost: €6,75
V.a. €37,50 Gratis

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

hello world!

De Keuze

De Keuze, kies 7 droge worsten uit de 8 variaties die er zijn en krijg een Eurootje voordeel en voordelige bezorging omdat het door je brievenbus past.

Lekker Man!

 20,00

Wissen

De Keuze is reuze!

Zelf je droge worst kiezen en toch het voordeel meepakken wat De Proeverij biedt? Dat kan nu met De Keuze.

Het vaste assortiment droge worsten bestond uit 7 droge worsten die met zijn zevenen gezellig in een brievenbuspakketje pasten. Op die manier had je het hele assortiment voordelig thuisbezorgd, want 7 of minder droge worsten passen door je brievenbus. De vriendelijke buurtpostbode heeft nou eenmaal wat minder centen nodig om iets in je brievenbus te stoppen dan wanneer het een pakketje betreft wat afgegeven moet worden.

En toen was daar De Pit, die droge worst met gemalen chilipepers, wat zorgde voor een uitbreiding van het vast assortiment. Ineens waren er 8 ambachtelijke droge worsten om uit te kiezen, maar dat aantal past dan weer niet fatsoenlijk in zo'n brievenbusdoosje.

Daarom is er nu: De Keuze, zo kies je gewoon de 7 droge worsten die je wilt ontvangen en profiteer je toch nog van 't voordeeltje. De Proeverij van 7 worsten is namelijk ook nog eens een Eurootje voordeliger dan het los bestellen van de droge worst variaties. Daarnaast kun je met De Keuze ook nog eens meer van je favoriet bestellen en een andere soort links laten liggen. Zo zie je maar weer: De Keuze is Reuze...

Lekker Man!

Worst Worst Worst Logo
Laten bezorgen? Bestel drie of meer droge worsten.

 20,00

Wissen
menu-circlecross-circle
0
    0
    Je Winkelwagen
    Geen productenNaar de winkel