De Drent die culinaire geschiedenis kent
De traditionele Drentse droge worst is bekend van zand tot veen en heide. Een hap van De Drent is een hap geschiedenis die al generaties lang vrijwel onveranderd in de smaak valt. Ook buiten de provincie van herkomst weet men te genieten van deze lekkernij.
De Drent is voorzien een tikkeltje minder kruidnagel dan de Groningse tegenhanger, die we ook hebben trouwens, en daarmee fijner voor de wat milder gestemde mens. Smaak en aroma bestaan tenslotte uit meer dan alleen kruidnagel, het kwaliteitsvlees gebruikt voor deze lekkere droge worst komt prima tot zijn recht.
Het is geen geheim dat de zand- en veendrent behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. De Drent, de droge worst in kwestie, verbroedert beide kampen echter moeiteloos.
Breek er één in twee, daar maak je vrienden mee.
Geniet van De Drent, dreuge worst is tenslotte voor iedereen!
Het neutrale worstgaren als touwtje verraadt dat je met De Drent te maken hebt.
Lekker Man!
Joséba Meertens –
Hier kan je wel een lekker drents stuk afbijten, lekker voor onderweg tijdens een wandeling
Gemma Dokter –
Je proeft echt het vlees… vind het zelf weinig kruiden maar dat is ook wel weer lekker 😋
Julian (geverifieerde eigenaar) –
Super lekker en precies goed
Johan van Tiel –
Prima worst, smaken passen bij elkaar
Chantal veltman –
Heerlijke worst, ook de visite uut Twente heeft er heerlijk van gesmuld
Jacqueline Wessels –
Drent, dat ben ik niet.
Daarom eet ik deze worst en geniet!
Lars Bongers –
Lekker, deze worst gaat in één keer op! Je blijft stukjes afsnijden...
Bertina –
Heerlijke worst lekker neutraal!