Gratis verzending vanaf €37,50

Worst Worst Worst logo

Verzending
Brievenbus: €4,65
Pakketpost: €6,75
V.a. €37,50 Gratis

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

hello world!

De Deeldoos

De Deeldoos bevat 2 x 3 droge worsten om te delen met wie je maar wilt.

Kies de eerste en tweede variant en je krijgt De Deeldoos voordelig thuisbezorgd. Spreek de naam niet te snel uit om misverstanden te voorkomen.

 16,95

Wissen

Niet te snel uitspreken....

Want De Deeldoos klinkt misschien heel fout, maar is eigenlijk goud! Voor iedereen die een vriend, vriendin, kennis, bekende, kameraad, mattie, dinnetje, buuf, buur, oom, tante, collega, teamgenoot of maat kent waarmee die wel een doosje droge worsten wil delen op een zwoele lente-avond of bij een andere verder niet zoveel betekenende gelegenheid.

De Deeldoos (nogmaals, niet te snel uitspreken), bestaat uit 2 keer 3 droge worsten. Drie voor jou, drie voor de ander (of hussel ze door elkaar en verorber elk twee en en halve droge worst van verschillende smaak, kan ook natuurlijk) in 2 varianten. Wat jij lekker vindt en wat hij/zij/het/dit/dat lekker vindt. Samenwonend in een doosje tot ze bij je woning gearriveerd zijn.

Deeldoos om te delen dus, een ideaal pakketje om jezelf en die ander mee te verblijden en gezellig samen tijd door te brengen onder het genot van een stel ambachtelijke droge worsten met bijvoorbeeld een drankje naar keuze ernaast. Dat drankje zit er niet bij in trouwens, dus ga even langs bij je lokale slijter om De Deeldoos aan te vullen met wat nats.

Je maakt een keuze uit:

 • De Laiverd
 • De Drent
 • De Stinkerd
 • De Cowboy

en....

 • De Groninger
 • De Gewone
 • De Boer
 • De Pit

Van elk krijg je dan 3 exemplaren, delen met meer dan 1 persoon wordt oogluikend toegestaan, zolang je er maar een leuk samenzijn van weet te breien.

Worst Worst Worst Logo
Laten bezorgen? Bestel drie of meer droge worsten.

 16,95

Wissen
menu-circlecross-circle
0
  0
  Je Winkelwagen
  Geen productenNaar de winkel