Gratis verzending vanaf €37,50

Worst Worst Worst logo

Verzending
Brievenbus: €4,65
Pakketpost: €6,75
V.a. €37,50 Gratis

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Droge worst met korting

Kan ik korting krijgen op mijn bestelling bij Worst Worst Worst?

Prangende vraag natuurlijk en volledig terecht. Want stel je nou voor dat je nog nooit een droge worst bij mij hebt besteld, dan wil je dat wel zo voordelig mogelijk doen natuurlijk!

Gelukkig is er de nieuwsbrief, als je je daar op inschrijft krijg je per mail een kortingscode gestuurd. Die code vul je in bij het afrekenen en je krijgt droge worst met korting, 10% korting om precies te zijn. Maar let op, de code kun je maar één keer gebruiken, dus gebruik m verstandig. Want 10% korting op een bestelling van €10.000 bespaart je natuurlijk meer Euros dan een bestelling van €9,00.

Droge worst met voordeel

Direct 10% korting op je volgende bestelling

Schrijf je in op de nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van acties en in aanmerking te komen voor exclusieve voordelen

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Zijn er meer kortingscodes?

Ja die zijn er, maar ze zijn altijd tijdelijk en de beste deals zijn altijd voor lezers van de nieuwsbrief. Zo had je in het verleden bijvoorbeeld €5 korting op je droge worst bestelling kunnen krijgen, gratis een handgeschreven kaartje aan je bestelling kunnen toevoegen. Je droge worst gratis kunnen laten opsturen en nog veel meer voordeel kunnen behalen. Alleen maar door de nieuwsbrief te lezen en de bijgevoegde kortingscode te gebruiken.

Goed nieuws, het is niet allemaal geschiedenis, dus als je hierboven je e-mailadres achterlaat en bevestigt dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen mis je geen enkele korting, aanbieding of kans meer.

100% korting op droge worst, kan dat?

Ja en nee, sinds mei 2022 kan dat, maar helemaal gratis is het niet. Als je droge worst bestelt bij Worst Worst Worst kun je bij het afrekenen namelijk voor €1,99 kans maken op een gratis herhaalbestelling. Eens per maand trek ik uit alle deelnemers een winnaar, de winnaar krijgt dan de bestelling nogmaals, gratis, thuisgestuurd. Hoeveel of hoe weinig droge worst je besteld hebt maakt niet uit, iedere bestelling komt in aanmerking om mee te doen. Je vinkt het deelname-vakje aan bij het afrekenen en betaalt €1,99 extra, dan doe je mee.

Droge Worst Collage proeverij opsnijder logo

Kan ik meerdere malen meedingen naar die korting van 100%?

Ja dat kan, zoals gezegd kan iedere bestelling meedoen, je bestelnummer dingt automatisch mee als je hiervoor kiest. Of het nou de 1e of 10e bestelling van die maand is. In de eerste week van de volgende maand zet ik alle bestelnummers die meedoen op een rij en trek volstrekt willekeurig een winnend bestelnummer. Als het jouw bestelnummer is hoef je niets anders te doen dan te wachten op de postbode met je gewonnen droge worst. Zo kun je dus voor €1,99 kans maken op een pakket droge worst met korting, 100% korting zelfs en de verzendkosten neem ik uiteraard ook voor mijn rekening als je de winnaar bent.

Dus, schrijf je in op de nieuwsbrief en schrijf je in voor een gratis herhaalbestelling (à €1,99) om korting op je droge worst te krijgen.

Lekker Man!

menu-circlecross-circle
0
    0
    Je Winkelwagen
    Geen productenNaar de winkel