Gratis verzending vanaf €37,50

Worst Worst Worst logo

Verzending
Brievenbus: €4,65
Pakketpost: €6,75
V.a. €37,50 Gratis

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Voor 14.00 uur besteld is vandaag verzonden!

Droge worst groothandel

Op zoek naar een groothandel om droge worst te bestellen? Voor zakelijke klanten en grotere afnames kan ik een offerte op maat maken. Op basis van je wensen maak ik een gepersonaliseerde offerte. Er spelen vele factoren mee die samen bepalend zijn voor de prijs, daarom vraag ik je vooraf wat informatie om je snel van dienst te kunnen zijn.

Groothandelsprijzen droge worst

Ik hanteer geen vaste groothandelsprijzen voor droge worst, in plaats daarvan weeg ik alle factoren mee die van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan etikettering. Droge worst met mijn logo kan ik voordeliger aanbieden dan droge worst waarmee Worst Worst Worst helemaal niet genoemd wordt. Daarnaast speelt frequentie een rol, als je voornemens bent met regelmaat droge worst in grote hoeveelheden af te nemen, dan kan ik deze scherper geprijsd aanbieden dan wanneer het om een éénmalige aankoop gaat.

Verpakkingsmogelijkheden groothandel

Er is veel mogelijk qua verpakking. Pakketjes met diverse droge worsten (in doos) kan ik voorzien van jouw logo door middel van stickers of stempels, maar drukwerk insluiten is ook een mogelijkheid. Daarnaast kan ik de droge worst per stuk, 2 of 3 (van 1 variant) verpakken en etiketteren.

De Cowboy verpakte droge worst

Wil je droge worst combineren met andere voedingsmiddelen of dranken? Geef het dan aan in onderstaand formulier. Droge worst kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld kaas, nootjes, wijn en bier.

Droge worst bezorgd op de zaak of thuis bij de ontvanger(s)

Als laatst op deze pagina is het handig te weten dat ik droge worst per pakket op adres of je hele bestelling als geheel op 1 locatie kan leveren. Wil je je personeel of relaties bijvoorbeeld droge worst cadeau doen, dan kan ik op basis van een adreslijst levering aan huis verzorgen. De hele bestelling franco aan huis (of op de zaak) leveren kan natuurlijk ook en is een voordeligere optie.

Wat je wensen ook zijn, ik denk graag met je mee. Vul het formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen, maar meestal binnen 24 uur contact met je op.

Aanvraagformulier groothandelsprijzen

Andere contactmogelijkheden

Natuurlijk kun je ook gewoon bellen, mailen, appen of een standaard contactformulier invullen. Kijk hiervoor op de contactpagina.

Club- en goede doelen acties

Verkoopacties om de clubkas van een vereniging te spekken of voor het goede doel ondersteun ik graag, we maken vooraf afspraken over de levering zodat jij erop kunt rekenen dat je alle bestellingen volgens afspraak kunt uitleveren. Ook hier is het mogelijk elke verkoop aan huis te bezorgen, doorgaans is dit echter iets wat vrijwilligers doen om de prijs aantrekkelijk te houden.

Daarnaast bevoorraad ik graag de kantine of het clubhuis op vaste dagen/tijden met droge worst. Het kan heel snel een echte hardloper worden en is net zo makkelijk in het assortiment opnemen als chocoladerepen en zakjes chips.

menu-circlecross-circle
0
    0
    Je Winkelwagen
    Geen productenNaar de winkel